Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπου συναντήθηκε με την Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου, τους Αρχηγούς και τους ανώτατους και ανώτερους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ., διοικητές μάχιμων υπηρεσιών, καθώς και άντρες και γυναίκες της Άμεσης Δράσης και των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ.  Ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Βρίσκομαι σήμερα κοντά στους άντρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας, όχι μόνο για να τους ευχηθώ, αλλά και για να τους ευχαριστήσω ολόθερμα εκ μέρους ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Παρά τις θυσίες που έχετε υποστεί, μεγάλες θυσίες που τις γνωρίζει καλά η Κυβέρνηση, υπερασπίζετε καθημερινά με αληθινή αυταπάρνηση - αλλά θα πω κυρίως και με πολύ μεγάλη επιτυχία – την ασφάλεια των Ελλήνων. Και η ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας, αλλά και προϋπόθεση της ελευθερίας μας.
Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, ελπίζω σύντομα, υποχρέωση της Πολιτείας θα είναι να αποκαταστήσει τις θυσίες όλων εκείνων οι οποίοι και οι οποίες με τέτοια ευσυνειδησία έκαναν το καθήκον τους.
Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλους και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας. Σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη. Είναι ημέρα συνείδησης. Και ήταν καθήκον μου να είμαι μαζί σας και να σας πω από την ψυχή μου αυτά τα λίγα λόγια: Όχι για να σας δώσω παραπάνω κίνητρα για δουλειά - γιατί αυτό το έχετε αποδείξει ότι το κάνατε ως Έλληνες και δεν χρειάζεστε τέτοια κίνητρα - αλλά για να σας πω μόνο ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Γιατί γνωρίζουμε το τι τραβάτε. Και θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας σκεπτόμαστε και αγωνιούμε την ημέρα εκείνη που θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε ως Πολιτεία αυτά τα οποία ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σας χρωστάει για το θαυμάσιο έργο το οποίο επιτελείτε.
Ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.