Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση το Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών. Μετά το πέρας της συνάντησης, οι Εκπρόσωποι των Αγροτών δήλωσαν: Γιάννης Παναγής: Σε συνέχεια των επαφών που έχουν προγραμματιστεί και έχουν ξεκινήσει από χθες με τους πολιτικούς αρχηγούς και τα συναρμόδια υπουργεία, άκρως τιμητικά ως υποδοχή μας υποδέχτηκε και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας. Κατατέθηκε ένα υπόμνημα πάνω απ’ όλα και αναδεικνύοντας το αγροτικό ζήτημα ως κοινωνικό και όχι ταξικό, υψίστης σημασίας για μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία.
Συνεχίζουμε, λοιπόν, τον κύκλο επαφών. Αυτή τη στιγμή πάμε, θα δημιουργηθεί μια διυπουργική μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, πρωτίστως για κάποια θεσμικά ζητήματα πρωτόγνωρης σημασίας πάνω απ’ όλα και ζωτικής, που έχουν να κάνουν καθαρά με τη θέσπιση του αγροτικού πετρελαίου.
Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό. Συνεχίζουμε τον κύκλο επαφών.
 Δημοσιογράφος: Συναντηθήκατε προσωπικά με τον κ. Σαμαρά;
 Γιάννης Παναγής: Βεβαίως, βεβαίως, προσωπικά με τον κ. Σαμαρά.
 Δημοσιογράφος: Τι σας είπε;
 Γιάννης Παναγής: Ότι είναι στο πλευρό των αγροτών και πάνω απ’ όλα κι αυτός εξυμνεί το γεγονός ότι ο πρωτογενής είναι η μοναδική πηγή εσόδων για την ανόρθωση μιας ολόκληρης οικονομίας . Μένουμε, λοιπόν, να το δούμε αυτό εμπράκτως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.