Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Θέλω να σας συγχαρώ από καρδιάς για μια καταπληκτική νίκη στις φοιτητικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, για να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τη μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:
«Θέλω να σας συγχαρώ από καρδιάς για μια καταπληκτική νίκη στις φοιτητικές εκλογές. Θέλω να σας πω ότι η νίκη αυτή μας κάνει περήφανους. Είναι άλλη μια φορά επιβεβαίωση της οπτικής που έχετε για την Παιδεία και τα προβλήματά της. Θέλω να σας πω ότι αυτό το μήνυμα το ελπιδοφόρο το εισπράττουμε σαν κοινωνία. Πέρα και πάνω από το γεγονός ότι είμαστε το κόμμα που κέρδισε. Το εισπράττουμε ως κοινωνία σε μια ώρα δύσκολη. Κι αυτό το μήνυμα για μας είναι μήνυμα που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε πραγματικά ότι εφόσον τα νέα τα παιδιά είναι μαζί μας, υπάρχει ελπίδα για το αύριο. Γιατί γι’ αυτούς είναι όλος ο αγώνας.
Την περασμένη Κυριακή, όμως, ο Ελληνικός λαός έστειλε ένα άλλο μήνυμα. Ένα μήνυμα το οποίο η Νέα Δημοκρατία το πήρε. Δυστυχώς, από τη μία πλευρά η αλαζονεία κι από την άλλη ο τυχοδιωκτισμός, δεν επέτρεψαν το μήνυμα του Ελληνικού λαού να γίνει πραγματικότητα. Και μας πάνε και πάλι σε εκλογές. Θέλω να δηλώσω, από εδώ, ότι αυτό το μήνυμα του Ελληνικού λαού, εμείς το κρατάμε. Και με αυτό θα πορευτούμε στις εκλογές. Ένα μήνυμα σύνθεσης από τη μία, “ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια” και από την άλλη ανακούφιση στον κόσμο που έχει πια υποστεί τα πάνδεινα, ανακούφιση, κοινωνική ευαισθησία στον απλό τον πολίτη, σ’ αυτόν που τα έχασε όλα. Γιατί υπάρχουν και πολλοί συμπολίτες μας, που τα χάσανε όλα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.