Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Π. Παναγιωτόπουλου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στο αξίωμα του Προέδρου της Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Δώδεκα μήνες μετά τη συντριπτική ήττα του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς έχει βγάλει τη Νέα Δημοκρατία από τη γωνία και την έχει επαναφέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.



Δώδεκα μήνες μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την κατ’ εξοχήν αξιόπιστη και σταθερή πολιτική δύναμη, προς την οποία στρέφονται οι πολίτες, προσβλέποντας στην έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα από το δρόμο της ανάταξης της Οικονομίας και της Ανάπτυξης».






Τα οράματα και οι προσδοκίες, που συνόδευσαν την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, από ένα σώμα 850.000 πολιτών, παίρνουν σάρκα και οστά: Με το μετασχηματισμό της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ανοικτό στην Κοινωνία Ευρωπαϊκό κόμμα της Κεντροδεξιάς, που συνδυάζει την αφοσίωσή του προς την Πατρίδα, με την καθημερινή του πολιτική παρέμβαση υπέρ των συμφερόντων των πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.