Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κόρινθο, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στους Νομούς Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του κ. Δράκου και του κ. Τατούλη;



Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ένας είναι αποδεδειγμένα και πετυχημένα αυτοδιοικητικός, ο άλλος είναι πολιτικά μεταλλαγμένος. Ο ένας είναι ο εκπρόσωπος του χώρου της Νέας Δημοκρατίας -αλλά και όχι μόνον- προχωράει και πολύ πέρα και εκφράζει έναν ευρύτατο κόσμο από κάθε πλευρά, γιατί είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός. Ο άλλος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, που δεν ξέρω καν αν τον θέλει.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, πως σχολιάζετε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού το πρωί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, που μίλησε για «εγκλήματα» της Ν.Δ. στην Ελληνική οικονομία;


Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Πέρυσι, ο κ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και μετά μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Σήμερα, μας λέει ότι, για τα δικά του σφάλματα, φταίει και πάλι η Ν.Δ. Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα. Με μία διαφορά: Ότι τώρα πια τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.