Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το στέλεχος της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος, αναφέροντας ότι "δεν έχει καμία βεντέτα" στην πόλη.



Γνωστοποίησε επίσης ότι αποσύρεται από την κεντρική πολιτική σκηνή και ότι θα δηλώσει παραίτηση από τη βουλευτική του ιδιότητα. "Ο άξιος συμπατριώτης μας ο Παναγιώτης Μελάς θα συνεχίσει επάξια την εκπροσώπησή σας στο κοινοβούλιο" πρόσθεσε.


Όσοι ψάχνουν για παραπολιτικές εξηγήσεις ας φάνε τη γλώσσα τους. Ο Μιχαλολιάκος δεν πούλησε ποτέ την ψυχή του για καμία σκοπιμότητα και δεν πρόκειται να την πουλήσει ποτέ" δήλωσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι "τα τελευταία χρόνια τα πράγματα για τον Πειραιά έχουν πάρει άσχημη τροχιά". "Δεν είναι μόνο η βρωμιά που μας περιβάλλει, Δεν είναι μόνο η οικονομική του κατάρρευση. Είναι το αίσθημα της χαμένης του αρχοντιάς. Είναι η πίκρα ότι έχει πάρει μια πορεία, που δεν αξίζει, ούτε στην Ιστορία του, ούτε στους Ανθρώπους του, αλλά κυρίως δεν αξίζει στις τεράστιες δυνατότητές του" σημείωσε."Δεν έχω καμία βεντέτα στον Πειραιά. Η μόνη βεντέτα που έχω είναι με τα προβλήματα της Πόλης μας. Με τη βρωμιά που τον κατακλύζει αλλά και ότι άλλο τον ρυπαίνει και τον μολύνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γι’ αυτά θα αγωνιστώ και μόνο. Γιατί άλλωστε η βεντέτα θέλει δύο Και εγώ δεν προσφέρομαι" ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση με το πρώην στέλεχος της ΝΔ Π. Μαντούβαλο.


"Αποφάσισα να ανταποδώσω στον Πειραιά όσα του χρωστάω. Αποφάσισα να αγωνιστώ για να λύσω τα συσσωρευμένα προβλήματα που με τα τεράστια χρέη και την δυσμενή οικονομική συγκυρία φαντάζουν αξεπέραστα" σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.


"Θα καλέσω σε συστράτευση όλους τους Πειραιώτες ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης. Θα κλειδώσω στην καρδιά μου την κομματική μου ιστορία και θα δώσω τη ψυχή μου στα προβλήματα του Πειραιά. Θα ζητήσω απ’ όλους τους πολίτες, που θέλουν ένα καλύτερο Πειραιά, να αφήσουν πίσω τις κομματικές τους πεποιθήσεις" τόνισε επίσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.