Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΕΤΑΠΜΜΕ)


Σκάνδαλο –σύμφωνα με πληροφορίες-αποτελεί η μεταφορά των τριών πρώην ταμείων του τύπου σε νέα γραφεία με ακριβότερο ενοίκιο.


Τα ΤΑΙΣΥΤ(Περιοδικού Τύπου).ΤΣΕΥΠ(εφημεριδοπωλών).ΤΑΤΤΑ(τεχνικών τύπου) μεταφέρθηκαν με άνωθεν εντολή στην οδό Διαμαντοπούλου 10 Περιοχή Καλλιρρόης, αφού πια ενοποιήθηκαν και με το ΤΣΠΕΑΘ(Ημερησίων Εφημερίδων) και ονομάστηκαν ΕΤΑΠΜΜΕ


Το πρώην ΤΑΙΣΥΤ Ταμείο Ασφαλίσεως Ιδιοκτητών Συντακτών Υπάλληλων Τύπου), στεγαζόταν σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Χρήστου Λαδά 5 , στο κέντρο της Αθήνας.


Το ΤΑΙΣΥΤ με τα έσοδα του αγόρασε τον 3ο και 5ο όροφο του κτιρίου και νοίκιασε τον 2ο όροφο αντί 3000€ μηνιαίως .


Το ταμείο λειτουργούσε σε χώρο 470 τ.μ με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις αφού η ανακαίνιση των ορόφων έγιναν πρόσφατα .


Με άνωθεν εντολή και με την ανοχή του Προέδρου του ΕΤΑΠΜΜΕ Παναγιώτη Πήχα Ναυάρχου ε.α μεταφέρθηκαν και τα τρία ταμεία στην νέα διεύθυνση, στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου 2009.


Το ΤΑΙΣΥΤ σαν Β Διεύθυνση Παροχών-όπως ονομάζετε από την ενοποίηση του και μετά-στεγαζόταν στο άνετο κτήριο με την καλύτερη υποδομή και την άνεση και για ασφαλισμένους και τους υπαλλήλους , μεταφέρθηκες τον 4ο όροφο της οδού Διαμαντοπούλου 10 με ενοίκιο 5000€ μηνιαίως, από τα 3000€ που πλήρωνε στην Χ. Λαδά για το ν β όροφο και από τα 470 τ.μ συρρικνώθηκε στα 150 τ.μ.


Γιατί η μεταφορά αυτή και με 2000€ ενοίκιο περισσότερο ;Τι μεσολάβησε σε αυτή την κίνηση; Τι γίνεται με το κτίριο της Χρ. Λαδά; Τι συμφέροντα εξυπηρετεί η μετεγκατάσταση και των τριών πρώην ταμείων τύπου δίπλα σχεδόν στο πρώην ΤΣΠΕΑΘ; Ποιοι έχουν συμφέροντα από την κίνηση αυτή του ΕΤΑΠΜΜΕ;Ποια η συμμετοχή της Υπουργού Φανης Πετραλιά σε αυτη την κίνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.