Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν

 Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου για επίσημη επίσκεψη στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν.
 Ο Πρωθυπουργός την Πέμπτη 16 Μαΐου θα βρίσκεται στο Πεκίνο, όπου, μεταξύ άλλων,  θα μιλήσει στην Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Keqiang και θα παρακαθίσει σε δείπνο που πραγματοποιείται προς τιμήν του.

 Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ελληνοκινεζικό Business Forum, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας κ. Zhang Dejiang και θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping.
 Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός, θα βρίσκεται στην Χαντζόου, όπου μεταξύ άλλων,  θα συναντηθεί με τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας και θα μιλήσει στο World Cultural Forum, ενώ στη συνέχεια μεταβαίνει στην Σαγκάη όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης και  θα μιλήσει  σε Επιχειρηματικό Forum.
 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Πρωθυπουργός θα έχει μεγάλο αριθμό κατ’ ιδίαν συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους και επικεφαλής Κινεζικών επιχειρηματικών Ομίλων.
 Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός αναχωρεί για επίσκεψη εργασίας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της χώρας.
 Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.