Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας διευρυμένης σύσκεψης στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα σε διευρυμένη σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μετά το πέρας της σύσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της και για το μέλλον των παιδιών της. Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει.
Σήμερα είχαμε μια πολύωρη συνάντηση με τους αρμόδιους για την Ανάπτυξη υπουργούς, με τους οποίους σε πρώτη φάση συζητήσαμε τα θέματα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να προσδώσουν αυτόν τον αναπτυξιακό δυναμισμό στον τόπο. Ο στόχος είναι ένας: να μπούμε στην καινούργια σελίδα, που λέγεται Ανάκαμψη- Ανάπτυξη.

Είναι ο μόνος τρόπος για να δώσουμε πάλι χαμόγελο και αισιοδοξία στον Έλληνα και για να βρουν θέσεις εργασίας- και αυτό είναι το κυριότερο από όλα- τα νέα παιδιά στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.