Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!




Το «ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ», είναι μία οργανωμένη δράση, υπό τη σκέπη, της «Πολιτιστικής Παρέμβασης Πολιτών», για να ενισχυθούν Ελληνικές οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας με τα απαραίτητα τρόφιμα, προκειμένου να γιορτάσουν ανθρώπινα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχουμε οργανώσει ένα μπαζάρ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 18.00, στο «THE ROOTS» στην οδό Παλλάδος 24-26 στην πλατεία Ψυρρή, με έργα γνωστών καλλιτεχνών.
 Θα ακολουθήσει ραδιομαραθώνιος συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του σκοπού, με τη συμβολή του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Επίσης ομάδες εθελοντών θα παραστούν στον εξωτερικό χώρο σε διάφορα super market, προκειμένου οι απλοί πολίτες να συμβάλλουν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.
Είναι σημαντικό ακόμα και ένα πακέτο ζάχαρη που μπορεί να δώσει ο απλός πολίτης ή η μαζική συνεισφορά προϊόντων από τις βιομηχανίες τροφίμων και super markets. Στα πλαίσια αυτά λειτουργεί αποθήκη συλλογής για τα τρόφιμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ.κ Χριστίνα Σιδέρη και Δημήτρη Παρρά στα αντίστοιχα τηλέφωνα 6944607133 και 6956098518.
Συγχρόνως, ειδική επιτροπή, αξιολογεί τις προτάσεις για τους αποδέκτες των πακέτων και με σειρά προτεραιότητας αναγκών και ανάλογα με την ποσότητα που θα συλλεχθεί θα γίνει και η διανομή τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνδράμουν το έργο μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.