Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας για τα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται ότι τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολικής Επιτροπής, για τα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, είναι τα παρακάτω:
ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος 266 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Νικολάου 221 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ-ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) του Κυριάκου 187 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος 159 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΤΩΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παύλου 158 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου 158 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΙΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ του Γεωργίου 148 ΚΑΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Αποστόλου 124 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου 120 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου 77 ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου 73
Η Νέα Εκτελεστική Γραμματεία είναι 15μελής. Εκτός από τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, μετέχουν ex officio : 1. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής. 2. Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 3. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος. 4. Ο Εκπρόσωπος του Κόμματος. 5. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής (όταν η Νέα Δημοκρατία είναι στην κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Βουλής). 6. Ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος. 7. Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.